MakeMeBrand.ro - Campanii de Advertoriale si Optimizare Google

joi, 29 august 2013

garderoba verii viitoare

      Ştiu toată lumea aleargă după zacuscă şi rechizite, dacă ai căuta acum ceva la ofertă te-ai gândi la  bluze sau pantofi că doar vine toamna, în ultimele zile chiar în fugă.
    Mno, mie mi-a plăcut întotdeauna să merg în contra valului. Cumparaţi haine de vară.     Niciodată nu mi-am cumpărat un costum de baie în fiecare an, le folosesc doi - trei ani, că sincer nu particip al vreo olimpiadă să se uzeze la antrenament. Acum e momentul să îţi cumperi costum de baie. Nu glumesc. Pentru un costum care  în iunie costa 110 lei acum poţi da 45 de lei.

     La Ligo pana pe 7 septembrie  îţi poţi lua un costum cu reducere de 30 de lei sau două costume cu reducere de 65 de lei fiecare. Poate că tu nu ai nevoie de două costume dar sigur ai o prietenă căreia i-ar surâde un costum la aproape o treime de preţ. Vă asigur moda în domeniu nu o să se modifice atât de mult încât să nu le puteţi purta. 
    Dacă ai fost suficient de prudentă încât să apelezi la tankini anul acesta nici la anul nu o să te decizi pentru vreun costum sumar, de ce nu ai profita să îl iei acum cu reducere de 70%
    Nici topurile albe nu or să iese vreodată din modă si acum şi ele tot la o treime de pret pot fi cumparate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu