MakeMeBrand.ro - Campanii de Advertoriale si Optimizare Google

duminică, 13 aprilie 2014

Iubiti lamaia

Vine, vine primăvaraaaaa şi după ea vara şi rochiile subţiri şi pantalonii scurţi şi costumele de baie. Vine momentul ăla care nu cred că o bucură pe nici un dintre noi în care ne privim în oglindă şi ne dorim să fi luat măsuri de prin decembrie numai că deh încă nu am inventat călătoria în timp. Ceva soluţii ar mai fi
Una dintre ele este să te împrieteneşti cu lămâile, presupunând că nu suferi de vreun puişor de gastrită sau ulcer.
Schimbă rutina de dimineaţă, nu te repezi disperată în cana de cafea, eventual cu ceva zahăr, bea un pahar mare de apă cel puţin la temperatura camerei în care să fi pus sucul unei jumătăţi de lămâie.
Adu-ţi aminte de mai multe ori pe zi să bei un pahar de apă cu lămâie, nu, asta nu înseamnă că ai intrat în grupul manechinelor care beau doar apă plată cu lămâie, înseamnă că ai grijă să te hidratezi şi detoxifici în acelaşi timp.
         Pune suc de lămâie peste tot ce mănânci, dap, nu dă bine să storci lămâia peste tortul cu ciocolată aşa că elimină-l, înlocuieşte-l cu mîncare prietenoasă cu lămâia: salate, peşte, grătar, nu, cartofii părjiţi nu sunt sănătoşi chiar daca sunt în fond vegetale.
         Nu sunt vreo exagerată, nu te voi trimite la sală dar mai lasă maşina aia în parcare uneori sau coboară cu o staţie mai devreme din autobuz şi fă câţiva paşi pe jos, nu e nici cald să te topeşi, nici frig să îngheţi.
         Nu spun că te vei transforma în vreo creatură diafană peste noapte dar în vreo două luni de zile rezulatele vor fi vizibile şi îmbucurătoare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu