MakeMeBrand.ro - Campanii de Advertoriale si Optimizare Google

luni, 31 martie 2014

La plimbare

Mi-aduc aminte cu drag poveştile de groază ale copilăriei, menite să demonstreze negru pe alb că am fost o pacoste de la vârste fragede şi că la 6 luni puteam pune lejer în terapie 6 adulţi câţi aveau grijă de mine.
Există chiar o poveste fantezistă, pe care nu o pot crede 100% conform căreia pe la vreo 7 luni am reuşit să sar din căruciorul în mişcare pricopsindu-mă cu ocazia asta cu ditamai cucuiul în frunte şi făcându-mi rudele apropiate să tremure la ideea că mi-am vătămat creierul dincolo de limitele normalului. Asta a durat vreo 2 săptămâni până am decis să merg şi să vorbesc concomitent, adăugând aşa de dragul efectului o căzătură din patul destul de înalt al bunicilor.
Mi-aduc aminte de căruciorul meu, bine, aici nu am vreun merit deosebit obiectul se află şi acum prin podul casei adunând pânze de păianjeni în muşamaua roşie şi arătând ca  un fel de arcă a lui Noe în comparaţie cu modelele din ziua de azi.
Mă gândesc că o să aleg tot unul roşu, poate ca ăsta cu nume predestinat Rider



O vreme am cochetat cu ideea unui albastru cam aşa Blue World



Pe lângă culori modelele astea noi sunt făcute să suplinească lipsa celor trei adulţi necesari pentru manevrarea cărucioarelor din vremea mea, păi mama nu avea nici o şansă să mă scoată pe poartă fără ajutorul bunicii, şi noi stăteam la casă pe atunci, nici nu vreau să mă gândesc cum aş putea descinde eu de la etajul 3 cu un cărucior care refuză să se plieze sau care nu ar avea cadru usor de aluminiu.dacă aş fi posesoare de băieţel, după care mi-am dus aminte că bărbaţii adoră maşinile sport roşii, serios când aţi văzut voi capete întoarse după o decapotabila bleumarin?
Dacă o să îmi semene cumva copilul hamul de siguranţă cu 5 puncte de prindere pentru el a fost inventat şi cum zilele astea se merge cu maşina mai mult decât pe jos landoul cu bază tare ar prinde la pastrarea bebelusului in siguranţă pe locurile din spate.
La urma urmelor fac rost de două lucruri pe care să le folosesc până 36 de luni ale copilului, deşi sincer s-ar putea ca moştenirorii să aibă ceva probleme dacă al 3 ani mai sunt nevoită să îi car eu cu căruciorul şi nu îşi folosesc cu graţie picioarele din dotare.
Sau aş putea alege un model Anmar Pera  3 în 1  la fel de roşu, de uşor, de pliabil,de uşor de manevrat cu roţi pivotante ( mda unii încă se întreabă cum am reuşit să îmi iau permisul de conducere de vreme ce nu reuşesc să ţin nimic drept pe stradă)  şi care vine la pachet şi cu o scoică.
"
Mda rămâne să ne concultăm şi cu prinţul consort, cu siguranţă bebe se va plimba cu o trăsurică din asta roşie de la Bekid, magazinul preferat de mii de părinţi,  numai cu privire al model nu mi-s sigură, 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu