MakeMeBrand.ro - Campanii de Advertoriale si Optimizare Google

sâmbătă, 17 august 2013

13 articole de baza ale unei garderobe

Dacă pentru mâncare aplicăm nişte reguli simple care să ne asigure un meniu variat, sănătos şi uşor de folosit de ce insistăm oare să ne aglomerăm garderoba cu haine pe care le vom purta o singură dată, if ever?
Pe lângă faptul că ne ocupă spaţiul inutil, prea multe haine sunt un sacrificiu financiar şi culmea cu cât numărul hainelor din dulapul tău creşte cu atât vei găsi mai greu ceva cu care să te îmbraci.
Nu sunt un guru al modei şi nici nu îmi propun, blogul acesta nu s-a născut pentru a te sfătui să cumperi de la Chanel, este o combinaţie între nevoia mea de eleganţă şi nevoia de a-mi ţine finanţele în echilibru, ba chiar dacă se poate să fac şi ceva economii.
Scriu pe măsură ce descopăr lucruri care îmi folosesc şi sper să vă folosească şi vouă, dacă tot v-aţi sacrificat timpul să mă citiţi.
In blogul acesta şi probabil şi altele voi încerca să stabilesc piesele esenţiale care nu trebuie să îţi lipsească din garderobă şi care pot fi combinate eficient pentru a-ţi satisface necesităţile vestimentare.
Elementele de bază
Reprezintă temelia, acele articole care se pot combina cu aproape orice din dulapul tău pentru a rezulta o ţinută diferită.
Tricoul negru fără mâneci. Poate că unul alb arată bine al sală sau la ieşiri ocazionale, dar pe cel negru îl poţi combina cu orice de la nuanţe de kaki  la fustele de cocktail.
Puloverul cu decolteu la baza gâtului, ideal pentru seri sau dimineţi răcoroase. Alege-le pe cele subţiri de bumbac sau lână fină.
O pereche de blugi. Merită să plăteşti un pic mai mult pentru nişte blugi de calitate care ţi se potrivesc perfect şi te scot în evidenţă. Cea mai sigură alegere strech denim cu maxim 2% lycra.
Un tricou alb şi unul negru cu mâneci lungi. Alege unul slim fit care să se întindă pe liniile corpului tău dar să nu se muleze.
O pereche de pantaloni într-o nuanţă de bej cu o croială lejeră.
O helancă neagră, un domeniu în care caşmirul e o investiţie bună.
O cămaşă albă cu nasturi în faţă. Ai grijă să nu fie foarte largă şi o vei putea băga în fustă/ pantaloni sau peste cu acelaşi succes. Ideal  să alegi un material care nu se şifonează uşor.
         Un cardigan, culoare neutră pentru a putea fi uşor combinat cu alte piese şi obligatoriu să coboare sub şold.
          Un tricou simplu alb si unul negru, cu mâneci scurte, aici nu este cazul să investeşti în nume, culoarea se pierde , mai bine cumpără câteva mai ieftine pe care să le poţi înlocui rapid.
Pantalonii negri, tăietură clasică şi material potrivi mai multor sezoane
         Jacheta de blugi cu un aspect lejer uzat dar nuanţă închisă, se poate potrivi la aproape orice. 
O fustă neagră dreaptă din material la fel de potrivit mai multor sezoane
O rochie dreapta sau uşor evazată, material subţire, culoare neutră, un gri sau o nuanţă de bej.
Cu astea te poţi descurca destul de bine in tot timpul anului

Data viitoare garderoba minimă pentru serviciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu